I väntan på jobb

Har haft en jättehärlig helg. Det var kul att gå ut i fredags, först en romantisk middag med min vackra sambo och sen en hejdundrande utgång med goda vänner och goda drinkar. Kvällen avslutades mycket sent med mycket dansande på Solidaritet.

På lördagen var både jag och Liza lagom bakfulla men vi bestämde oss ändå för att vara produktiva så vi tvättade alla lakan och handdukar, dammsög, dammade och tvättade golven. Sen var vi helt döda. Den obligatoriska dagen-efter pizzan kom väl till pass någon gång sådär på eftermiddagen. Sen spenderades resten av kvällen i soffan med kuddar och täcken. Perfekt!

Söndagen gjorde vi inte så mycket på heller men vi var garanterat mycket piggare då. Så vi gick ut i skogen och tog en långprommis på två timmar. Det var verkligen skönt! Stigen var helt överlycklig men dödstrött när vi väl kom hem igen!

 

Nu sitter jag och väntar på att gå till jobbet. Klickar mig omkring på nätet och läser massa olika artiklar, bland annat en om en kvinna som heter Shori sm har lyckats bygga upp ett helt vårdimperium. Coolt, tänk om man själv kunde lyckas med någonting sånt. Men jag skulle vilja ha mitt egna hotell. Älskar branschen för mycket för att vilja släppa den.