Måndag morgon!

Konsekvent bloggande kanske jag inte kan skriva på mitt CV men fortfarande. Det är inte så långa mellanrum mellan det här inlägget och förra, inte som det var från förra och det innan.

I helgen har vi faktiskt inte gjort så himla mycket. Både på lördagen och söndagen var vi ute på en jättelång prommis med Stigen. Jag hade lyxen att vara ledig den här helgen. Har precis fått igenom mitt nya schemaförslag som gör att jag bara kommer att jobba en helg i månaden nu. Det känns bättre för då kan jag och Liza spendera mer ledig tid tillsammans.

Idag jobbar jag i alla fall eftermiddag. 11-21.15, det är mitt favoritskift. På kvällar och eftermiddag är alla så himla glada och trevliga! Det är dom på mornarna också såklart, men ni vet hur det är med mornar. Man vill helst bli lämnad ensam och att ingen ska prata med en. Äta sin frukost och dricka sitt morgonkaffe innan man blir människa. Jag förstår dom precis. Det är någonting man har lärt sig genom året, hur man ska läsa av människor, vilka som vill ha tystnad och vilka som vill ha massa morgonkackel!

Nu ska jag i alla fall gå och förbereda lunchlåda och ta ut kycklingen från frysen så min vackra dam i huset kan laga middag! Ha en fantastisk måndag!