Nu kör vi igen!

Ny dag – Nya möjligheter! Nu kör vi igen med bloggen. Det är ta mig tusan dags att ta tag i sitt liv! Det är ju sjukt kul att kunna hålla reda på vad man gjorde när man var ung när man närmar sig eleganta 50′.

Under sommaruppehållet har jag och Liza kollat på nya lägenheter. Vi är ganska trötta på vår tråkiga lägenhet nu. Men vi kommer inte riktigt överens om vart vi ska bo. Jag vill bo i Huddinge tror jag medan Liza fortfarande vill bo i Hägersten eller ännu närmare stan. Jag själv trivs bättre när vi kommer lite utanför stan. Då kan man välja själv om man vill ta sig in till stan för liv och rörelse eller om man vill stanna lite utanför för lugn och ro. Nåväl, vi får helt enkelt se vad som sker. För mig är det viktigaste att Liza är glad och att jag får vara med henne så det blir förmodligen så som hon vill.

Brudar, ni vet. Dom brukar alltid få slå i den sista spiken i lådan så att säga! Men det ger jag henne gärna, mig spelar det som sagt inte så stor roll!

Kanske man ska flytta hit? Hehe!